DIALOGICAL COACHING NETWERK

COACHING VOOR

ADVOCATUUR,
RECHTSPRAAK & OM

Intervisie

Hoe heeft u uw intervisie ingericht? Intervisie is hét moment om met uw collega’s stil te staan bij hoe u iets heeft aangepakt. De valkuil is vaak om in het juridische te verzanden of te vroeg met oplossingen en adviezen te komen. Om het meeste uit uw intervisie te halen bieden wij u de volgende drie soorten van intervisie begeleiding en/of training aan.

Begeleide intervisie: één van onze erkende DCn coaches faciliteert uw intervisiegroep op een gestructureerde, inzichtgevende en resultaatgerichte manier.

Cursus gespreksleider intervisie (alleen in company):  in twee dagdelen en één terugkombijeenkomst leert u om als gespreksleider intervisie volgens de intervisierichtlijnen van de Nova  uw groep te begeleiden.

Combinatie: integreer de training gespreksleider intervisie met uw eigen intervisiebijeenkomsten. Wij combineren voor u de cursus gespreksleider intervisie binnen uw eigen intervisiebijeenkomsten, zodat de deelnemers die dat willen, aan de eisen ‘gespreksleider intervisie’ van de Nova kunnen voldoen. Dit is een efficiënte en praktijkgerichte aanpak.