DIALOGICAL COACHING NETWERK

COACHING VOOR

ADVOCATUUR,
RECHTSPRAAK & OM

Ervaringen cliënten

Bij Dialogical Coaching netwerk streven we ernaar niet alleen diensten van topkwaliteit te leveren, maar ook om een onvergetelijke ervaring voor onze cliënten te creëren. Onze toewijding aan excellentie en klanttevredenheid heeft geresulteerd in een reeks positieve ervaringen die we graag delen. Hier is wat enkele van onze gewaardeerde cliënten te zeggen hebben:

Ik merkte al tijdens het traject een positieve verandering op bij mijn medewerker. Deze ontwikkeling komt zowel hem als het kantoor ten goede.

Advocaat/Partner

Ik ben me meer bewust van wie ik ben en wat ik doe. Ik herken nu signalen van mijn oude gedrag en weet ik hoe ik dat kan aanpassen. Op de momenten dat het kan, leg ik mezelf minder druk op. Ik geniet meer van thuis en krijg mijn werk gemakkelijker gedaan.

Advocaat Vastgoedrecht

Ik gun de medewerker die in zijn werk oploopt tegen belemmerende factoren het traject bij DCn: het resultaat is een meer zelfbewuste en efficiënte collega. Het is de investering meer dan waard.

Advocaat/Partner

Het inzichtelijk maken van mijn wens -een betere werk-privé balans werk- en hoe deze te vertalen naar de praktijk was belangrijk voor mij. Ik luister nu duidelijker naar mezelf en vul mijn tijd anders in.

Advocaat Ondernemingsrecht/partner

Het ZKM traject heeft mijn zelfkennis enorm vergroot. Hierdoor ben ik beter in staat om mijn gevoelens een plaats te geven, om keuzes te maken en om mijn leven meer in te richten zoals ik dat zelf wil.

Advocaat Handelsrecht

Het traject kwam voor mij als een noodzakelijk rustpunt; tijd voor reflectie. Het heeft me veel opgeleverd; ik had het niet willen missen.

Advocaat/Partner