Menu
coaching voor advocatuur,
rechtspraak & OM
Dialogical Coaching NETWERK

Ervaringen cliënten

Het ZKM traject heeft mijn zelfkennis enorm vergroot. Hierdoor ben ik beter in staat om mijn gevoelens een plaats te geven, om keuzes te maken en om mijn leven meer in te richten zoals ik dat zelf wil.

- Advocaat Handelsrecht

Zelfstandigheid dreigt gauw eenzaamheid mee te brengen en dat belemmerde mij. Ik kan me nu soepeler bewegen tussen anderen, niet laten belemmeren door frustraties, negatieve emoties. Ik kan verschillende aspecten van mijn persoonlijkheid in verschillende situaties inschakelen. Door me daarvan bewust te zijn en bewust een bepaalde rol te kiezen, blijf ik op de bok zitten.

- Advocaat Familierecht

Ik vond het een eye opener. Ik ben bewust geworden van allerlei zaken waar ik vroeger geen aandacht aan besteedde. Af en toe moet je je leven ondersteboven houden om te zien of er nog meer in zit 😉 Ik vind dat iedereen zo nu en dan in zijn leven eens een dergelijk traject in zou moeten gaan.

- Advocaat ondernemings- en huurrecht

Het ZKM traject is een verrijking. Boeiend. Leerzaam.

- Advocaat arbeidsrecht

Het traject kwam voor mij als een noodzakelijk rustpunt; tijd voor reflectie. Het heeft me veel opgeleverd; ik had het niet willen missen.

- Advocaat/Partner

Het inzichtelijk maken van mijn wens -een betere werk/privé balans- en hoe deze te vertalen naar de praktijk was belangrijk voor mij. Ik luister nu duidelijker naar mezelf en vul mijn tijd anders in.

- Advocaat Ondernemingsrecht/partner

Ik gun de medewerker die in zijn werk oploopt tegen belemmerende factoren het traject bij DCn:
het resultaat is een meer zelfbewuste en efficiënte collega. Het is de investering meer dan waard.

- Advocaat/Partner

Ik merkte al tijdens het traject een positieve verandering op bij mijn medewerker. Deze ontwikkeling komt zowel hem als het kantoor ten goede.

- Advocaat/Partner

Aanvankelijk was het mijn bedoeling om loopbaancoaching te zoeken. De ZKM methode is zowel loopbaancoaching als persoonlijke ontwikkeling en dat heeft zeer goed uitgepakt. Met name de positieve en negatieve punten scoren op gevoel gaven veel inzicht en richting. Was erg verhelderend! Ik ben nu in een nieuwe werkomgeving waar ik het goed naar mijn zin heb en professioneel word uitgedaagd.

- Advocaat arbeidsrecht

Ik ben me meer bewust van wie ik ben en wat ik doe. Ik herken nu signalen van mijn oude gedrag en weet hoe ik dat kan aanpassen. Op de momenten dat het kan, leg ik mezelf minder druk op. Ik geniet meer van thuis en krijg mijn werk gemakkelijker gedaan.

- Advocaat Vastgoedrecht