Menu
coaching voor advocatuur,
rechtspraak & OM
Dialogical Coaching NETWERK

Coaches

De kracht van DCn is onze gezamenlijke ervaring met juridische professionals,
ieder vanuit zijn/haar eigen achtergrond en invalshoek.
Wij delen onze kennis in het netwerk en zijn gecertificeerde ZKM coaches
aangesloten bij de ZKM beroepsvereniging.

DCn werkt met een kwaliteitssysteem, de ethische code NIP, een privacyreglement
en de daarop gebaseerde coaching overeenkomsten.

Den Haag
Marnix-van-Abbe

ir. Marnix van Abbe

LinkedIn

Marnix is een ervaren, snel denkende en resultaatgerichte adviseur en coach. Hij heeft het vermogen om je scherp en bij de les te houden door zijn precieze vraagstelling. Tegelijkertijd beschikt hij over een strategische visie en geeft je inzicht door je vanaf een afstand naar dingen te laten kijken. Dit alles doet hij vanuit een persoonlijke betrokkenheid die hem kenmerkt zodra hij zich ergens aan committeert.

Marnix studeerde werktuigbouwkunde en volgde de postdoctorale opleiding van de Stichting Interacademiale Opleiding in de Organisatiekunde. Hij werkte 32 jaar als organisatie- en informatica adviseur bij Ernst & Young Consulting en later bij Capgemini. Sinds 2005 werkt hij als persoonlijke coach.

Amsterdam
Elisabeth-Bogaard

drs. Elisabeth Bogaard

LinkedIn

Elisabeth is een idealistische en gedreven gesprekspartner. De onderstroom van een verhaal ontgaat haar niet en intrigeert haar. Met humor en nieuwsgierige betrokkenheid helpt ze je je eigen gewoonten en overtuigingen kritisch onder de loep te nemen.

Elisabeth studeerde geschiedenis en haalde haar propedeuse psychologie aan de UvA. Ze werkt als trainer en coach bij Inclusi, als organisatieadviseur en als supervisor aan de praktijkopleiding ZKM. Sinds 2003 werkt zij als persoonlijke coach.

Rotterdam
Selma-Roenhorst

drs. Selma Roenhorst

LinkedIn

Selma is consci├źntieus en respectvol in haar manier van coachen. Zowel vanuit haar analytische vermogen als oprecht ge├»nteresseerd in de ander, helpt ze je nieuwe verbanden te ontdekken in de thema's die je onderzoekt. Ze doet dit met geduld en nieuwsgierigheid naar het unieke in ieders verhaal.

Selma studeerde psychologie aan de RuG. Zij specialiseerde zich als trainer bij verschillende opdrachtgevers binnen justitie, de rechterlijke macht en SSR. Zij is NIP geregistreerd A&O psycholoog, docent en supervisor bij de opleiding ZKM. Sinds 2001 werkt zij als psycholoog, coach en trainer.

Maastricht
Carla-Spitz

mr. Carla Spitz

LinkedIn

Carla is een scherpzinnige, helder denkende vakvrouw. Ze is serieus in haar benadering van vraagstukken en doet dat met lichtvoetige charme. Vanuit een kalme en aandachtige houding kun je van haar een kritische vraag verwachten. Die blik houdt ze in evenwicht met humor, wat haar tot een prettige gesprekspartner maakt.

Carla studeerde rechten, afstudeerrichting notarieel recht in Utrecht en postdoctoraal fiscaal recht in Leiden. Zij was ruim 22 jaar werkzaam bij de Belastingdienst in diverse fiscaal-juridische functies op inspecteur niveau, waaronder procederen voor rechtbank en gerechtshof. Na bijna 20 jaar leidinggeven maakte zij in 2006 een ommezwaai en richt zich sindsdien op persoonlijke coaching bij loopbaan- en levensvragen.

Den Bosch
Fransje-Thio

drs. Fransje Thio

LinkedIn

Fransje is een resultaatgerichte observator. Met een frisse kijk vangt ze subtiele details op, die ze op respectvolle manier in een breder kader weet te plaatsen. Als trainer, coach, adviseur en opleider ondersteunt zij het persoonlijke en professionele ontwikkelproces van mensen. Zij zoekt de diepgang en verbinding die nodig zijn om resultaten te bereiken.

Fransje Thio studeerde opleidingskunde aan de UvA en Alexandertechniek in Londen. Voor Heineken en VNU werkte ze onder andere aan opleidingsbeleid en het internationale MD opleidingsprogramma. Zij verzorgt communicatiecursussen bij de rechterlijke macht en SSR. Sinds 2002 werkt zij als persoonlijke coach. Daarnaast is Fransje supervisor bij de praktijkopleiding ZKM.

Groningen
Edith-Wisman

Edith Wisman

LinkedIn

Edith is een betrokken en vakbekwame gesprekspartner. Met oog voor essentie weet ze je in haar vraagstelling doeltreffend bij de kern van het verhaal te brengen. Haar persoonlijke stijl kenmerkt zich door een uitnodigende houding en een heldere inspirerende benadering van vraagstukken.

Edith studeerde kunsteducatie en menswetenschappen en was jarenlang werkzaam als docent en consultant in diverse werkvelden. Vanaf 1995 werkt ze als trainer en coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkelingsvragen. Daarnaast is ze supervisor bij de praktijkopleiding ZKM.